18 U.S.C 2257

A Csucsvideok.eu nem gyártja (elsődleges vagy másodlagos) egyikét sem a weboldalon (Csucsvideok.eu) található tartalomnak. A 18 USC 2257 szerinti nyilvántartást a webhelyen található összes tartalomra vonatkozik, kérjük, irányítsa kérését arra a címre, amelyen a tartalmat készítették.

A Csucsvideok.eu egy videomegosztó oldal, amely lehetővé teszi a feltöltést, a felnőtteknek szóló különféle típusú tartalmak megosztása és általános megtekintése és míg a Csucsvideok.eu mindent megtesz a megfelelés ellenőrzésével, lehet, hogy nem 100% -ban pontos.

A Csucsvideok.eu az alábbi eljárásokat követi a megfelelés biztosítása érdekében:

Videók feltöltéséhez minden felhasználó 18 éves korának megkövetelése.

A feltöltéskor a felhasználónak ellenőriznie kell a tartalmat;

biztosítsa, hogy 18 éves;

igazolja, hogy ő / őmaga és nyilvántartást vezet a tartalomban szereplő modellekről és arról, hogy 18 éven felüliek.

További információért és / vagy információért a tartalom eredeti webhelyének megtalálásával kapcsolatban kérjük, lépjen kapcsolatba Csucsvideok.eu kontakt oldalán keresztül.

A Csucsvideok.eu lehetővé teszi a tartalom nem megfelelőként történő megjelölését. Ha van ilyen a tartalmat illegálisnak, jogellenesnek, zaklatónak, károsnak, sértőnek vagy más egyéb oknak kell megjelölni, A Csucsvideok.eu haladéktalanul eltávolítja az oldalról.

A Csucsvideok.eu felhasználóit, akik ilyen tartalommal találkoznak, arra kérjük, hogy jelöljék meg nem megfelelő, ha az egyes videók alatt található „Megjelölés kifogásolhatóként” linkre kattint.